Onze modellen ESSENCE en MOTION en de voorlopers SENSE en CHRONO zijn uitgerust met een ingebouwde simkaart, waardoor u in een noodsituatie geen aparte smartphone nodig heeft. Hulp is beschikbaar met één druk op de knop. U en uw dierbaren hoeven zich geen ingewikkelde procedures of nummers te herinneren, welke wellicht vergeten worden in stressvolle situaties. Het inschakelen van hulp is nog nooit zo eenvoudig geweest.