Met het abonnement FAMILIE & VRIENDEN heeft elke helper de SmartWatcher® app nodig en dus een Smartphone met internetverbinding. De app kan gratis worden gedownload in de Apple Store of in de Google Play Store. Met het abonnement FAMILIE & VRIENDEN PLUS is het voor helpers niet noodzakelijk om de SmartWatcher® app te hebben, tenzij zij tijdens een actief alarm de locatie van de drager willen zien.

Zie ook: Moet ik voor de SmartWatcher® app betalen?