Afhankelijk van uw persoonlijke wensen, kunt u een van de volgende abonnementen kiezen:

Familie en Vrienden

Uw helpers dienen te beschikken over een mobiele telefoon met internet verbinding en dienen onze gratis SmartWatcher® app te downloaden. Als u als drager op de rode alarmknop drukt, ontvangen maximaal 12 persoonlijke noodcontacten tegelijkertijd een push-notificatie op hun mobiele telefoon. Via deze notificatie komen ze in de app en zullen zij als eerste de locatie van de drager zien op een kaart. Vervolgens kunnen zij via een sneltoets (hotkey) het horloge opbellen en met de drager spreken door middel van de ingebouwde microfoon en luidspreker. De eerste helper die op deze manier het horloge terugbelt, krijgt contact. Andere helpers die later terugbellen horen de ingesprek toon.

Dit abonnement is een goede keuze wanneer alle helpers de beschikking hebben over een smartphone en wanneer het voor u als drager voldoende is om met één helper te communiceren. Meer informatie over dit abonnement is hier te vinden.

Familie en Vrienden Plus

Als u het alarm op uw horloge activeert, worden alle noodcontacten tegelijkertijd opgebeld (mobiel of vaste lijn). Dankzij de ingebouwde microfoon en luidspreker kunnen de helpers direct met de drager en elkaar communiceren in een groepsgesprek (conference call). Op deze manier kan hulp efficiënt georganiseerd worden. Noodcontacten die de SmartWatcher® app geïnstalleerd hebben, kunnen tijdens een actief alarm ook de locatie van de drager in de app bekijken.

Dit is het meest verkochte abonnement. Het is de beste keuze wanneer u helpers met zowel de vaste telefoon als mobiele nummers wenst te registreren. Meer informatie over dit abonnement is hier te vinden.

Professioneel abonnement

Als het alarm op het horloge wordt geactiveerd, wordt de drager van het horloge direct verbonden met een alarm- of zorgcentrale waar getrainde professionals 24/7 voor u klaarstaan om de nodige hulp te organiseren en eventuele familie of mantelzorgers te contacteren.

Wij raden dit abonnement aan voor diegene welke snel professionele hulp wensen of familie en vrienden verder weg heeft wonen. Meer informatie over dit abonnement is hier te vinden.